S’obre la convocatòria d’inscripció a la XVIII Edició del Premi Jove Empresari.

S’obre la convocatòria d’inscripció a la XVIII Edició del Premi Jove Empresari
Por AIJEC

Del 13 de maig al 13 de juny. L'acte de lliurament tindrà lloc el 14 de juliol a la Llotja de Mar.
Des de l’any 1993, a l’AIJEC organitzem el Premi Jove Empresari amb la finalitat d’impulsar i motivar les iniciatives empresarials de la joventut catalana. Aquest any celebrem la XVIII edició, juntament amb el nostre 25è aniversari, i podeu presentar les vostres candidatures des del 13 de maig fins el 13 de juny del 2011. 
En aquesta edició s’atorgaran dos premis i dos reconeixements:
1. Premi Jove Empresari
2. Premi a la Millor Iniciativa Empresarial
3. Reconeixement a la millor qualitat lingüística empresarial
4. Reconeixement “25è Aniversari Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya”: Lideratge AIJEC
Si creieu que sou mereixedors/res d’aquests guardons, podeu presentar la vostra candidatura omplint el formulari que trobareu fent clic aquí.
Trobareu les bases de la convocatòria, fent clic aquí
Al perfil de Twitter de l'AIJEC podreu seguir tota la informació relacionada amb aquest esdeveniment, sota els hashtags: #PremiJoveEmpresari i #25eAIJEC.
Com ja sabeu, el Premi Jove empresari té un ampli reconeixement al territori i repercussió als principals mitjans de comunicació. Esperem assolir aquest any els mateixos èxits que anys anteriors, en el quals els premiats van ser Tomàs Diago de Softonic, Josep Mª Barrabeig de Disfruta & Verdura, Xavier Berneda de Munich o Eloi Palà de l’empresa Sevibe Cells, entre d’altres. Voleu més informació sobre les passades edicions del Premi? Accediu-hi, fent clic aquí.
Gràcies per la vostra participació!